Wednesday, April 1, 2015

Eile läksin mingi 12 ajal juba linna, sest no super soe suveilm oli siin eile ja nii mõnus oli vanalinna avastada! Nii palju häid ja ilusaid poode, toidukohti, baare ja kohti, kus lihtsalt istuda ja nautida. Ja siin Itaalias vist suht tavaline see, et tänaval lihtsalt tullakse ligi ja kutsutakse kohvile/dringile, kuna oled ilus.. Mind kutsuti eile 2 korda niimoodi, aga mina ikka ei lähe küll võõrastega kohvi jooma. Peale jalutuskäiku vanalinnas sain rongijaamas Dianaga kokku, ostsime mulle kuupileti ära.Nüüd saame kõvasti bussiga sõita! :D  Kuna ilm oli ilus, siis mõtlesime ikkagi veel linna jääda ja läksimegi jalutasime uuesti vanalinna, kus me siis olimegi mingi kella 21-ni õhtul.




Rimini vanalinn! Nii mõnus :) 


Minu esimene itaalia jäätis! Appi kui hea see oli ja nii häid erinevaid maitseid oli valikus. Valisin küpsistega jäätise ja cheescake'i maitsega. Selline mõnusalt pehme, kohev ja maitsev jäätis! See väike topsike maksis 2,50€.



Siin väikses cupcake'i poes oli nii ilusaid tassikoogikesi, makroone ja torte. Õnneks/kahjuks ma selliseid asju ei söö, aga ilus oli vaadata ikka :)


Aperitivo on siis selline üritus baarides kell 18-22, kus ostes mingi joogi, tuuakse sulle snäkid lauda ja baaris on veel eraldi laud, kust saad minna igasuguseid toite võtma. Päris lahe, sai erinevaid asju maitsta. Tellisin ühe oma lemmiku kokteili (Sex on the beach), mis oli siin ikka palju kangem kui Eestis ning hind oli sellel 6€.



Hakkan nüüd pärastlõunaseks vahetuseks valmistuma ja siis tuleb meil juba 5 vaba päeva! Jeee! 

Päikest Teile! :)

No comments:

Post a Comment